Credeti sau nu, primavara este aici si este o oportunitate de a imbratisa ceea ce este nou si bun. Pentru iubitorii de decor care cauta sfaturi despre decorare, am mers direct la sursa si am vorbit cu unii dintre designerii nostri preferati despre tendintele de decor care sunt IN si OUT anul acesta.

Sa cunoastem alegerile lor pentru cele mai mari tendinte de amenajare interioara, precum si cateva sfaturi despre cum sa incorporati aceste look-uri in propria casa, pana la sfarsitul acestei postari, ar trebui sa va simtiti gata sa abordati anul care vine in stil marocan.

Pufuri create manual din piele naturala

Marocanii considera pielea ca fiind un material de inalta calitate. In timp ce materialele sintetice au inlocuit usor in ultimii ani materialele naturale, credem ca anul acesta se va pune accent pe decorurile din materiale naturale.

Acest mult apreciat si plin de istorie taburet puf din piele marocan lucrat manual va reveni in scena decorului organic marocan. Acestea sunt obisnuite in multe case marocane, dar sunt mai putin obisnuite in afara Marocului si aceasta raritate este cea care se adauga la senzatia racoritoare, clasica si independenta pe care o dau unui interior.

Covoare marocane din lana

Designeri de interior au o pasiune pentru covoarele marocane naturale, rurale, pentru a da viata interioarelor rigide. Covoarele din tribul Berber sunt printre cele mai cunoscute si apreciate covoare datorita calitatea si durabilitatea acestora.

De asemenea covoarele Mrirt sunt alese de designeri datorita unicitatii si densitatea firului de lana a acestor covoare premium. Multi dintre noi am auzit de covoare kilim si asemeni celor turcesti, covoarele kilim marocane sunt covoare din lana cu modele complicate si tesute strans care sunt deosebit de populare printre multi designeri de interior.

Aceasta popularitate a facut ca cererea pentru covoare marocane autentice sa creasca ca decor unic si ecologic. Acest lucru, desigur, a dus la un comert puternic cu covoare imitatoare.

Murat Kupcu, expert in covoare traditionale de la Double Knot, are un termen de prudenta: „Cu admiratia si sursa aparent infinita a covoarelor marocane din zilele noastre, este semn daca nu pot face diferenta dintre covoarele berbere adevarate, facute pentru casa si cei pregatiti pentru piata sau pentru comert.”

Accesorii decorative frumoase din bumbac tesute manual

Paturile marocane au fost la moda de foarte mult timp si au ajuns in casele din fiecare colt al lumii. Modelele in carouri au devenit deosebit de populare in ultima vreme asemeni celor cu ciucuri.

Acestea impreuna cu pernele decorative din matase de cactus sunt printre decoratiunile care aduc autenticitate unei case decorata in stil marocan in mod organic.

De ce sa alegem decorul marocan organic?

In zilele noastre decorul este o declaratie de valoare la fel de mult ca si un accesoriu la moda sau artistic. Una dintre trasaturile minunate ale culturii marocane este ingeniozitatea lor pragmatica si capacitatea de a recicla un articol in alt scop pentru a evita risipa.

Acest lucru a insemnat intotdeauna ca marocanii au un respect profund pentru mediul inconjurator si cauta sa foloseasca resursele naturale din jur intr-un mod durabil si organic.

Decorul autentic marocan combina ambitia de a crea un decor creativ, confortabil si la moda cu respectul pentru natura si minunatul miracol pe care il face pentru a satisface nevoile si dorintele noastre.

Urmand aceste tendinte de design interior puteti face cu siguranta un interior sa arate bine. Aceste lucruri mici completeaza aspectul casei tale. Daca scopul tau este sa fii elegant si diferit, atunci ar trebui sa urmaresti cu siguranta decorul marocan.

4 thoughts on “3 decoratiuni marocane organice care iti vor face interiorul extrem de uimitor

  1. Excelent articol! Am apreciat modul in care au fost prezentate solutiile pentru conservarea biodiversitatii. Este important sa ne implicam activ in protectia speciilor amenintate si sa promovam educatia ecologica pentru o lume mai buna.

  2. Sunt de acord cu punctul de vedere exprimat in acest articol referitor la schimbarile climatice. Este clar ca actiunile noastre au un impact semnificativ asupra climei si este necesar sa adoptam masuri sustenabile pentru a reduce emisiile de carbon si pentru a incetini incalzirea globala.

  3. Am fost impresionat de statisticile prezentate in acest articol. Este alarmant faptul ca numarul animalelor pe cale de disparitie este in continua crestere. Trebuie sa luam masuri urgente pentru a le proteja habitatul si pentru a opri distrugerea ecosistemelor.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ. Sunt de acord cu autorul in legatura cu importanta protejarii mediului inconjurator si a resurselor naturale. Este necesar ca fiecare individ sa fie constient de impactul sau asupra planetei si sa actioneze responsabil.

Comments are closed.