Planifici sa cumperi iarba artificiala si cauti specificatiile de baza pentru a alege cea mai buna?

Vrei sa amenajezi un gazon artificial?

Este important sa intelegi produsul si caracteristicile sale distincte inainte de a investi bani si efort. Astfel, daca esti interesat sa cumperi cel mai bun gazon sintetic, trebuie sa cunosti aceste specificatii de baza inainte de a o alege pe cea mai potrivita pentru tine!  
Care sunt componentele gazonului artificial?

Exista cateva componente ale unui sistem complet si profesional de gazon artificial: sub-baza, suport, umplutura, cusaturi, cuie si fire. Fiecare dintre ele este realizata dintr-un material diferit si are cele mai bune practici pentru proiectarea si implementarea sa.

Atunci cand ne gandim la o amenajare gazon artificial, vom avea grija la:

• Fire

Portiunea cea mai de sus, iarba artificiala de un verde luxuriant.

• Suport

Acesta ofera sustinere firelor

• Invelis

Un strat de acoperire de buna calitate care da viata gazonului artificial.

Lucruri de retinut in timp ce alegi cele mai bune fire

Exista anumite caracteristici care determina calitatea firelor. Daca doresti sa alegi cele mai bune fire, atunci tine cont de urmatoarele caracteristici inainte de a le cumpara: 

• Inaltime

Uniformitate si inaltime adecvata, variind intre 18-60 mm;

• Densitate

Se refera la numarul de puncte de cusatura pe metru patrat si se clasifica pe baza punctelor de cusatura;

• Culoare

Fie ca doresti un produs care sa aiba nuante variate de verde, fie ca doresti sa ramai la o nuanta comuna;

• Latimea si grosimea firului

Aceasta se refera la latimea si grosimea firului, parametrii ideali fiind 0,7 mm pentru latime si 0,17 mm grosime

Suportul pentru iarba artificiala

Suportul, cunoscut si sub numele de suport primar, este un material textil netesut care este fabricat din polipropilena. Este stratul pe care sunt cusute firele. Suportul perforat cu gauri este printre cele mai fiabile!

Invelisul

Acoperirea este folosita pentru a fixa firele pe suport. Pentru cei interesati sa cunoasca cele mai bune materiale de acoperire – latexul SBR si poliuretanul sunt cele mai de incredere acoperiri, cel din urma fiind cel mai bun dintre ambele.

Daca doresti sa cumperi cea mai buna iarba artificiala, atunci poti contacta cu incredere echipa gazonsportiv.ro. Vei primi cea mai buna calitate a gazonului artificial la un pret accesibil.

Gazonsportiv.ro se ocupa atat de comercializarea diferitelor tipuri de gazon sintetic. Mai mult decat atat, montajul gazonului sintetic este realizat tot de ei, oferind si o garantie pentru munca lor, fapt ce poate plusa la alegerea pe care trebuie s-o faci.

4 thoughts on “Care sunt componentele principale ale unui gazon artificial

  1. Ceea ce apreciez cel mai mult la acest articol este echilibrul pe care il pastreaza intre informatiile tehnice si cele practice. Este o lectura foarte utila.

  2. M-am simtit inspirat citind acest articol si am invatat multe lucruri noi despre subiectul tratat. Recomand cu caldura tuturor sa il citeasca.

  3. Sunt impresionat de profunzimea analizei din acest articol. Este clar ca autorul s-a documentat temeinic inainte de a scrie aceste randuri.

  4. Articolul este foarte interesant si bine documentat. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul si cum a prezentat informatiile.

Comments are closed.