Pentru siguranta casei tale un sistem de supraveghere poate face adevarate minuni. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca il alegi pe cel mai bun dintre toate si ca achizitionezi un numar rezonabil de camere, astfel incat sa acoperi toata proprietatea si sa nu lasi nimic neobservat.

Daca vrei sa fii si mai sigur, poti face un contract cu o firma de paza care sa iti vina in ajutor imediat ce apar probleme.

Casa este locul in care vrei sa te simti in siguranta si de aceea iti venim in ajutor cu mai multe sugestii in acest sens, astfel incat sa poti sta linistit atunci cand pleci.

Instaleaza un sistem de supraveghere

Pentru siguranta casei tale un sistem de supraveghere poate face adevarate minuni.

Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca il alegi pe cel mai bun dintre toate si ca achizitionezi un numar rezonabil de camere, astfel incat sa acoperi toata proprietatea si sa nu lasi nimic neobservat.

Daca vrei sa fii si mai sigur, poti face un contract cu o firma de paza care sa iti vina in ajutor imediat ce apar probleme.

O sonerie Wi-fi

Majoritatea hotilor vin chiar pe usa din fata; multi in plina zi daca cred ca nimeni nu se uita. Unul dintre cele mai populare gadgeturi noi in securitatea casei este soneria video Wi-Fi.

Soneria trimite o alarma catre smartphone-ul tau cand cineva se apropie de usa ta din fata. Inregistreaza si un videoclip al persoanei. Hotii au inceput sa se teama de   aceste sonerii si se indeparteaza de case atunci cand observa una.

Foloseste un grilaj

Daca locuiesti intr-un cartier in care infractionalitatea este la ordinea zilei sau ai copii adolescenti care sunt singuri acasa pentru cateva ore dupa scoala, investeste intr-un grilaj pentru usa si pastrati- chiar in usa din fata. Un grilaj bun, va impiedica chiar si cel mai hotarat invadator sa intre.

Nu lasa cheile sub pres

Cand sunt intrebati cum obtin acces la casele incuiate, spargatorii condamnati se grabesc sa impartaseasca unul dintre secretele lor: folosesc o cheie. Adesea, proprietarii de case lasa o cheie ascunsa pentru membrii familiei, dar este o idee proasta – hotii cunosc toate cele mai bune ascunzatori.

Cea mai buna solutie este ca fiecare sa aiba cheia lui sau sa instalezi un sistem de inchidere si deschidere cu cip.

Instaleaza un interfon

O alta solutie ar putea sa fie un interfon. In felul acesta, vei sti de fiecare data cand cineva vrea sa intre in casa ta, iar daca ai si camere, vei vedea cine este la usa sau la poarta astfel incat sa nu lasi decat pe cei pe care chiar ii vrei in interior.

Asa vei fi mai sigur si mai linistit in casa ta. Poti evita musafirii nedoriti, dar poti evita si sa deschizi usa si sa dai nas in nas cu hotul care vrea sa intre in casa. Tine cont de faptul ca hotii care suna la usa sunt de obicei pregatiti pentru o confruntare fizica si nu merita riscul.

Tinand cont de sfaturile de mai sus, vei reusi cu siguranta sa fii mai linistit in propria casa. Vei pleca in concedii fara sa te gandesti la faptul ca cineva ar putea veni in casa ta cat esti plecat si vei putea dormi linistit stiind ca nu risti sa te trezesti cu musafiri nedoriti in interior sau cu hoti care vor sa iti faca rau si asteapta sa te prinda cu garda jos.

4 thoughts on “Cum iti poti face casa mai sigura cu metode simple?

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol, mi-a oferit o perspectiva noua asupra subiectului discutat. Am apreciat modul in care autorul a structurat informatiile si cum a prezentat datele statistice relevante. Recomand tuturor sa il citeasca pentru a intelege mai bine impactul acestui fenomen.

  2. Articolul este foarte interesant, abordeaza o tema importanta si ofera informatii utile pentru cititori. Autorul a facut o analiza detaliata a subiectului si a prezentat argumente solide pentru punctul sau de vedere. Este un articol care merita citit si distribuit pentru a informa cat mai multe persoane.

  3. Ma bucur ca s-a abordat subiectul reciclarii si gestionarii deseurilor electronice, deoarece este un aspect foarte important in contextul actual al cresterii consumului de tehnologie. Trebuie sa fim responsabili si sa ne implicam activ in protejarea mediului in care traim.

  4. Articolul prezinta o perspectiva interesanta asupra impactului tehnologiei asupra mediului inconjurator. Este important sa constientizam cum deciziile noastre zilnice pot afecta planeta si sa incercam sa gasim solutii sustenabile pentru viitor.

Comments are closed.