Produse de la Melissa & Doug

Pe site-ul netflash incercam sa ne asiguram ca ai cele mai bune optiuni de cumparaturi online de la brandul Melissa & Doug.
Vrem sa fim siguri ca atunci cand vei cauta sa cumperi online produse Melissa & Doug, vei gasi ce este mai potrivit pentru tine.
Filtreaza rezultate
Compania Melissa & Doug poarta numele fondatorilor sai. Inca de la inceput, creativitatea si imaginatia erau o mare parte din vietile lor. Doug a stiut chiar de la inceputul anilor '20 ca isi doreste sa creeze jucarii pentru copii. Cei doi au lucrat zi si noapte in garajul parintilor lui Doug pentru a dezvolta primul produs. De asemenea, ei au reinventat puzzle-ul adaugandu-i o noua textura si astfel au starnit curiozitatea celor mici. Acum, Melissa & Doug fabrica puzzle-uri din lemn de mai bine de un deceniu si au abordat peste 1000 de stiluri.
Melissa & Doug se mandresc cu conceptualizarea fiecarui produs la birourile din Connecticut, ajustand fiecare prototip pana cand rezultatul este cel dorit, inainte de a-l aduce in fabrica pentru productie.
Ca parinti, jucariile create sunt testate regulat si acasa, alaturi de copiii lor inainte de a fi puse la dispozitie spre vanzare.