Produse de la Novita Home

Pe site-ul netflash incercam sa ne asiguram ca ai cele mai bune optiuni de cumparaturi online de la brandul Novita Home.
Vrem sa fim siguri ca atunci cand vei cauta sa cumperi online produse Novita Home, vei gasi ce este mai potrivit pentru tine.
Filtreaza rezultate
Novita Home este rezultatul a peste 30 de ani de pasiune pentru cultura si frumos si comercializeaza produse pentru casa exclusive, realizate de cele mai multe ori manual in ateliere din Indonezia, Thailanda, India sau Vietnam, cu respect si consideratie fata de artizanii locali si mediul inconjurator. Brand-ul Novita Home aduce in casele consumatorilor moderni o parte din fascinatia orientului prin obiecte de decor, mobilier, corpuri de iluminat, covoare si textile pentru casa, toate realizate din materiale autentice si prin tehnici de prelucrare valorificate din cele mai vechi timpuri. Produsele Novita Home sunt concepute de designeri experimentati si pasionati din Florenta si apoi lucrate cu multa atentie si dedicare in ateliere traditionale din Orient, rezultatul final fiind unul plin de farmec, rafinament si eleganta.
Afla mai multe despre brandul Novita Home