Ce este propolisul de albine? Propolisul este o substanta rasinoasa, colectata de catre albine, care il folosesc pentru a lipi si astupa peretii stupului, dar si pentru a lipi fagurii de miere.

Este o substanta bio extraordinara, folosita inca din antichitate, ca remediu pentru o gama larga de afectiuni. Este antiseptic, antifungic si antiinflamator, motiv pentru care tine bolile departe si intareste imunitatea.

Tinctura de propolis are proprietati terapeutice extraodinare si e utilizata de numerosi bolnavi, cu rezultate semnificative in ameliorarea diverselor maladii. Propolisul se poate administra sub forma de picaturi sau solid.

Este hraniror si fortifica organismul, deoarece contine fier, calciu, cupru, magneziu, acizi si aminoacizi. Administrarea regulata de tinctura de propolis previne infectiile si racelile, ajutand organismul sa faca fata microbilor, bacteriilor si virusilor.

Propolisul poate fi considerat un antibiotic natural. In compozitia propolisului, intra numeroase minerale hranitoare, care energizeaza organismul. In plus, tinctura de propolis are pret absolut accesibil.

Va recomandam sa achizitionati tinctura de propolis direct de la firmele care se ocupa cu comercializarea de produse bio, in masura sa va garanteze calitatea. Propolisul are beneficii multiple pentru sanatate si il puteti folosi cu toata increderea, fiindca nu contine chimicale.

De asemenea, puteti incerca si miere cu tinctura de propolis, pentru ca si mierea este un produs bio exceptional. Propolisul vindeca arsurile, ranile, micozele, intepaturile de insecte si micozele unghiale.

Propolisul sustine sistemul digestiv si functia hepatica, fiind de real folos si in cazul ulcerului. In plus, propolisul vine in ajutorul tuturor celor care se confrunta cu raceli, gripe, tuse persistenta, rinite, sinuzite si alte afectiuni respiratorii.

Se pot face inclusiv aerosoli cu propolis, care degaja caile respiratorii in mod natural si delicat. Apa de gura pe baza de propolis vindeca aftele si sustine sanatatea gingiilor, prevenind sangerarile si infectiile, avand si avantajul de a improspata respiratia.

3 thoughts on “Proprietatile tincturii de propolis

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol pe Netflash.ro. Este clar ca autorul si-a facut o cercetare amanuntita si a pus multa pasiune in redactarea lui.

  2. Imi place cum sunt structurate informatiile din acest articol, sunt usor de inteles si bine documentate. Este o sursa buna de informare pentru cei interesati de subiect.

  3. Articolul de pe Netflash.ro este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul abordat si apreciez modul in care autorul a prezentat informatiile.

Comments are closed.