Noptierele sunt o piesa esentiala a dormitorului. Indiferent daca tii pe ea telefonul, laptopul, o veioza sau o cana cu apa, o noptiera isi dovedeste seara de seara utilitatea. Nu mai vorbim de faptul ca noptiera reprezinta si spatiu de depozitare in plus.

Exista multe lucruri de care sa tii cont atunci cand esti in cautarea unei noptiere, iar randurile urmatoare voi puncta cateva dintre ele.
Criterii in stabilirea noptierei potrivite pentru tine

In primul rand trebuie sa te gandesti la intrebuintarea noptierei. Exista unele noptiere moderne care au spatii speciale pentru incarcarea telefonului si dispun chiar si de prize incorporate. Astfel ca iti poti pune dispozitivele la incarcat atunci cand te bagi in pat. Alte noptiere in stil traditional pot servi pe post de masa si dulap. Tu trebuie sa decizi gradul de functionalitate pe care vrei sa il aiba noptiera in dormitorul tau.

Inca un aspect la care sa te gandesti este cum vei utiliza suprafata noptierei. Sunt multe motive pentru care sa iti iei o noptiera, dar trebuie sa te gandesti bine la ce va ajunge aceasta sa tina pe ea. Spre exemplu, o veioza mare nu va incapea pe o noptiera mica, iar un obiect greu va avea nevoie de o baza solida de sustinere.

De asemenea, daca stii ca vei tine din cand in cand bauturi pe noptiera, fie ele reci sau fierbinti, atunci ar fi bine sa iei in considerare noptiere de sticla sau din aliaje de metal, in loc de noptiere de lemn.

Culoarea noptierei este alt factor de care sa tii cont in alegerea acestui obiect. Alege o noptiera care fie e in ton cu nuantele si culorile pe care le ai deja in camera, fie e in contrast cu acestea. Spre exemplu, daca mobila pe care o ai in camera este de culoare alba, atunci poti alege o noptiera alba, dar poti alege si o noptiera de culoare neagra, care sa creeze un contrast.

Un alt aspect de luat in calcul este cum se va integra noptiera din punct de vedere al formelor si al stilului. Noptiera ar trebui sa arate ca si cum isi are locul alaturi de celelalte piese de mobilier din camera ta. Astfel ca, daca in camera ta sunt multe linii curbe, ar trebui sa iei in considerare achizitia unei noptiere rotunde.

Alege o noptiera in functie de bugetul pe care il ai

Gaseste o noptiera care sa se incadreze in bugetul pe care il ai. Noptierele difera foarte mult in functie de materialul din care sunt facute si de producator. Cauta diferite tipuri de noptiere si pune pe o lista modelele care corespund ca design si ca buget.

Daca ai vazut un model care iti place, dar pretul depaseste bugetul, nu renunta! Cauta in continuare, pentru ca exista posibilitatea sa gasesti o noptiera ieftina care sa bifeze toate criteriile.

Nu in ultimul rand, masoara spatiul in care va trebui sa asezi noptiera. Nu de alta, dar s-ar putea sa fii nevoit sa o returnezi sau sa iti cauti alta.

4 thoughts on “Tot ce trebuie sa stii pentru a cumpara o noptiera

  1. Articolul este bine documentat si mi-a deschis noi perspective asupra subiectului discutat. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati de acest domeniu.

  2. Este important sa discutam despre aceste aspecte si ma bucur ca am dat peste acest articol care trateaza un subiect atat de relevant. Multumesc pentru informatiile oferite!

  3. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul si cum a reusit sa ofere exemple relevante pentru sustinerea argumentelor sale. Am invatat multe din acest articol.

  4. Articolul este foarte interesant si m-a ajutat sa inteleg mai bine subiectul abordat. Sunt impresionat de profunzimea informatiilor prezentate si de modul in care sunt structurate.

Comments are closed.