Acei centimetri in plus pe coapse sau in alte zone, precum si depozitele de grasime care nu se „topesc” oricat de des ai merge la sala, au acum un antidot. Criolipoliza reprezinta o metoda eficienta de remodelare corporala, cu ajutorul careia poti sa iti redefinesti silueta, chiar la timp pentru vacanta.

Acei centimetri in plus pe coapse sau in alte zone, precum si depozitele de grasime care nu se „topesc” oricat de des ai merge la sala, au acum un antidot. Criolipoliza reprezinta o metoda eficienta de remodelare corporala, cu ajutorul careia poti sa iti redefinesti silueta, chiar la timp pentru vacanta.
 
Criolipoliza este o procedura prin care celulele adipoase sunt inghetate si eliminate definitiv. Acest tratament se efectueaza in clinici de profil, cu ajutorul unor specialisti care te vor ajuta sa iti atingi obiectivele. Daca si tu vrei rezultate vizibile, fara durere si costuri exorbitante, afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta procedura eficienta pentru slabire rapida.
 

Cum actioneaza criolipoliza?

 
Criolipoliza este una dintre cele mai cautate metode de slabire rapida in ultimii ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca procedura actioneaza imediat, rezultatele fiind vizibile chiar dupa prima sedinta.
 
Un avantaj recunoscut al criolipolizei este acela ca tratamentul actioneaza localizat, chiar si in zonele cele mai sensibile. De multe ori, coapsele, abdomenul sau alte locuri mai predispuse la acumulari de grasime nu sufera modificari oricat timp ai petrece in sala de sport.

Asadar, prin intermediul acestei proceduri de slabire rapida, te bucuri de rezultatele mult asteptate. Celulele adipoase sunt inghetate (crio), iar centimetri in plus dispar foarte repede si silueta este remodelata.
 

Tehnologie avansata pentru slabire imediata

 
In cazul in care doresti sa te bucuri de criolipoliza Bucuresti, clinica Artist Touch reprezinta o locatie moderna, in cadrul careia se utilizeaza tehnologie avansata.

Spre deosebire de criolipoliza clasica, cu aparatul IceSculptor 360° se trateaza o suprafata mai mare cu 60% si se elimina cu 40% mai multa grasime.
 
De asemenea, un alt avantaj al acestei aparaturi moderne este ca pacientul nu resimte disconfort, iar prin functia de preincalzire a dispozitivului sunt prevenite leziunile care apar in urma inghetarii.
 
Practic, in timp ce te relaxezi intr-o clinica performanta, scapi de centimetri nedoriti si de grasime, chiar si din cele mai sensibile si expuse zone. In acelasi timp, pielea devine mult mai relaxata, iar depunerile de grasime rezistente la dieta si miscare sunt eliminate.

4 thoughts on “Tot ce trebuie sa stii despre slabirea rapida prin criolipoliza | Artist-touch.ro

  1. Informarile din acest articol sunt extrem de utile si usor de inteles chiar si pentru persoanele mai putin familiare cu termenii tehnici. Multumesc pentru sharing-ul acestor informatii importante!

  2. Apreciez efortul echipei de la Netflash pentru realizarea acestui material educativ. Este esential sa fim informati si pregatiti in fata riscurilor online, iar acest articol vine in sprijinul nostru.

  3. Sunt impresionata de nivelul detaliilor prezentate in acest articol. Este foarte important sa fim constienti de potentialele amenintari la adresa securitatii datelor personale si sa luam masuri pentru a ne proteja.

  4. Articolul este extrem de interesant, oferind informatii valoroase despre cum sa iti protejezi telefonul impotriva atacurilor cibernetice. Recomand tuturor sa il citeasca si sa aplice sfaturile mentionate.

Comments are closed.